Förberedelser inför Slöjdkul

Written by Nathalie Sjögren. Posted in Nathalie Sjögren

På lördag är det Slöjdkul för barn och ungdomar på ABF- huset i Kungsbacka. Jag ska vara där och visa hur man nåltovar. Det brukar alltid vara roligt och de som kommer vill bara göra med. Dessutom gör de väldigt härliga saker.

Jag brukar alltid ha med mig mina egna dockor för att visa upp vad man kan göra. Den här gången tänkte jag ta med en ny docka.

image

Det är Naruto Uzumaki från en serie som heter Naruto. Jag är inte nägon expert på Manga men jag tyckte det vore lite roligt att nåltova en mangafigur. Så den här veckan jobbar jag på att göra klart honom.

Samtidigt gör jag ett annat porträtt som jag har fått beställning av. En vän till bloggerskan Anne från Veckomagasinet såg vilken fin docka jag hade gjort av Anne. Hon ville också ha ett självporträtt, vilket jag nåltovar för fullt. Bilder på dockan kommer.

Dockan Anne ser ut så här:

image

Taggar:, ,