Det var det

Written by Tobias Haavas. Posted in Tobias Havaas

Renoverad och nymålad barnmatstol från 1943

Apropå att fullfölja och avsluta sina projekt så är barnmatstolen äntligen klar! En fin gammal möbel som sparats av sentimentala själ men som slitits och blivit ranglig. Men lite lim i fogarna, en träkil, lite spackel, färg och ett par nya skruvar så är den nu som ny! Det enda som återstår är att fixa nån bra och klädsam låsning så den inte fäller ihop sig när en inte vill. Tidigare har suttit en hasp som är borta och vars skruv spräckt träpinnen den satt i. En annan sak som återstår är att skiva dit namnen på de som suttit i stolen. Hela sambons familj har nämligen använt samma stol: Mats 1943, Hanna 1973, Lotta 1976, Magnus 1983 och Minoo 2013. Det är en sak jag gillar med saker av trä, det går nästan alltid att laga. Var tvungen att prova att fälla ihop den till lekbord också, tyvärr hade Gnutten redan somnat så Lill-Tobbe fick va stand in och provsitta.

Barnmatstolen hopfälld

MCn
Förutom att fixa med barnmatstolen har jag lagt ut min hoj på Blocket idag. Gnutten ger mig nämligen inte så mycket utrymmen för mc-turer och då vill jag hellre få ihop pengar till en schysst gaddning. Så om nån funderar på att skaffa båge vill jag, aningen partisk, rekommendera den här.

Men framför allt vill jag rekommendera andra att blogga här på Kravallslöjd. Det har varit riktigt kul att skriva av sig här om kvällarna även om jag inte haft någon direkt plan för det. Med det lämnar jag över utrymmet till nästa veckas gästskribent. Tack för mig!

//Tobias

Taggar: