Hej!

Written by Lina Johansson. Posted in Lina Johansson

Det hann uppenbarligen bli kväll innan jag fick ro att skriva mitt första blogginlägg. Det har varit en intensiv dag. De blir ofta intensiva, mina dagar. Jag är alltså textildesigner, men mina arbetsdagar inkluderar väldigt mycket mer än formgivning. Jag är ju också inköpare, städerska, kundtjänstansvarig, säljare, pr-chef, lagerarbetare och mycket mer! Just idag har jag bland annat packat ordrar, gjort inköp inför en kommande mässa, organiserat om på mitt lager samt gått igenom fakturor och räkningar. Nu hoppas jag kunna använda resten av kvällen till att skissa på nya motiv att trycka upp som affischer. Jag har en fin liten samling fotografier som jag tog i Brunnsviken förra veckan som jag tänkte utgå ifrån, främst närbilder på växter. Jag hämtar ganska sällan inspiration ifrån växtriket, men nu föll andan på. Vi får se hur det går. Går det bra så får ni eventuellt se resultatet senare i veckan. Så länge kanske ni vill se hur min estetik brukar se ut? Det kan ni se på www.linajohansson.se.

bladk1k4

Taggar:, , , , , ,