Framtidspepp

Written by Förenande Progressivt Hantverk. Posted in Förenande Progressivt Hantverk

FPHlove

Konstnären Lisa Anne Auerbach stickar tröjor med politiska slogans och budskap, några av dem kunde ses på Malmö Konsthall 2012 då hon ställde ut där. Så galet inspirerande! ”Jag minns hur mycket optimism jag kände när jag gjorde den, hur övertygad jag var om att världen kunde förändras.” Så säger hon om en tröja som hon stickade inför presidentvalet i USA 2008, till stöd för Obama. Just nu känner jag nog lika delar skräck och optimism inför hur makten i det här landet kommer att fördelas efter valet om två veckor. Och jag kommer inte att hinna sticka någon tröja till dess. Men hur det än går så kommer vi i FPH att fortsätta ses varje måndag för handarbete och feministisk kamp, i det stora och lilla, hemma hos någon i Malmö. Och en gång i månaden kommer vi att hålla stickkafé på lokal. Så kolla in vår Facebooksida, om du bor i närheten så kom och sticka med oss!

Garn & löve & peace!

Tova, FPH 

https://www.facebook.com/forenandeprogressivthantverk

 

Taggar:, , ,