Yarn Diet 2011

Written by Kamilla10. Posted in Kamilla Svanlund

Nu är det bestämt, jag skall köra en yarn diet under 2011, det blir väl lite som ett nyårslöfte som komma skall och jag skall väl försöka att få med fler av mina vänner som även de har för mycket garn för sitt eget bästa.

När jag och min numer sambo skulle flytta ihop så var ju mitt garn det som fick honom att tvivla på att det skulle fungera och ändå så gjorde jag mig av med (gav bort alltså) 2 sopsäckar med garn när jag flyttade och har minst lika mycket kvar och detta till trots så var jag i Österrike i 6 månader utan att garntillgången växte markant. Så nu kära vänner så söker jag mönster där man endats behöver restgarner eller inte så mycket av ett garn så att jag kan satsa på denna bantning totalt.

fyi; yarn diet = garn banting, och det är inte så att det är att jag ska äta garn på något som helst sätt (jag har fått den frågan förr), jag ska bara banta ner min stora samling med garn till en kanske vettigare mängd.
På bilden så är en del av min fina samling, det är mina garner som är färgade med växtfärger, ca 5 gram av varje färg och ca 150 färger som jag börjat sticka vantar av.