Det gick ju inte så bra det där..

Written by Tobias Haavas. Posted in Tobias Havaas

Planen var att varje kväll summera dagen i denna blogg och delge er reflektioner ur mitt spännande(?) liv. Det varade inte längre än till måndan. Planen alltså, inte livet.

Igår kväll åkte jag till Uppsala för att gästa hårdslöjdskonsulenterna i deras releasefest för webplatsen Slöjden i skogen som har premiär imorgon. Den vill jag varmt rekomendera för alla träintresserade – www.slojdeniskogen.se. Av det jag hunnit se så är den både informativ och faktiskt riktigt snyggt gjord. Festen var också trevlig och jag hade varit ovanligt strukturerad och skrivit upp alla tågtider från SJs hemsida och skulle slutligen ta sista tåget hem. Men det tåget gick aldrig, varför vet jag inte. Men efter att ha tagit mig via upplands-väsby till märsta och där väntat ute i novembernatten på en duktigt försenad buss kom jag till slut till stockholm city. Därifrån var jag tvungen att vänta en timme till på nattbussen. ”Helvetes jävla skit” tänkte jag högt. Konstaterade att jag skulle ungefär hinna lagom hem för att lägga mig innan det var dags att stiga upp och åka till skolan. Så jag kom fram till att det var lika bra att gå direkt dit istället. Nåja, jag sparade i alla fall sex spänn på biljetten hem..

Därför är jag inte så upplagd för nån djupare slöjdreflektion ikväll. Är mer inne på saker som ”mat” och ”säng”. Säng framför allt.

Dagens lärdomar: Lita aldrig på SJ och asp är vårt näst vanligaste lövträd. – Det vanligaste är givetvis björk.