En helt vanlig tisdag, nästan.

Written by Christina11. Posted in Christina Lindholm

I dag har jag hunnit göra massor förutom något pyssel. Tänkte därför visa bilder på de lapptäcken jag gjort samt mitt härliga laptopfodral och min senaste väska.

Det rosa lapptäcket är jag mest nöjd med. Det röda blev julklapp till lillasyster och det gröna blev till min sambos föräldrar.  Laptopfodralet har jag gjort i garnet Drops Paris. och det är ju såklart klassiska mormorsrutor. Mycket nöjd med det. Väskan är jag så nöjd med, ska bli min resekompis när jag åker till Rom om 3 veckor. perfekt för vattenflaskan, turistguiden och kartan.

Ikväll blir det 6h jobb och sedan är det semester som gäller. Ska städa i morgon så då kan jag ta bild på min sy/pyssel hörna. Önskar jag hade tillgång till ett helt rum som jag kunde sprida ut mig i.

Taggar:,