Mycket att göra

Written by Christina11. Posted in Christina Lindholm

Blev mycket att göra idag. ska städa lägenheten, började på ett målningsprojekt. har ett vitrinskåp som skulle målas. var björk innan men snart är det svart. sedan ska hela lägenheten röjas och städas. Så skulle jag sy en lite sommarväska till min syster. Höll på att gå åt skogen för symaskinen sydde inte så en timme gick till att leka symaskinsmekaniker. Men nu funkar den. börjar bli bra på gamla symaskiner.

Ikväll kommer pappa till stan. Han bor på hotell inatt och så i morgon bor han och mamma här. Mamma kommer med flyget i morgon på morgonen. Hoppas bara att det inte går som förra våren när hon skulle flyga. Det var samma dag som askan kom från Island, så den resan blev inställd. inte så kul. Går nog bättre i morgon. :)

I morgon kväll blir det middag ute. Kanske Lottas eller Allstar. Går ju inte att boka bord på Lottas men vi får se. Ska se vad pappa tycker i kväll.

Nu ska jag städa vidare.

Taggar: