Tårta och shopping

Written by Christina11. Posted in Christina Lindholm

Blev tidig väckning idag. Hann se på lite serier och städa och diska lite grann innan jag åkte och hämtade mamma från flyget. Vi åkte sedan iväg på stan. Först blev det en sväng förbi Kawaii och Findus och som vanligt hade de ätit upp all mat och Kawaii var lika kramgo’ som alltid. Däremot Findus vågade sig fram och snusa lite i alla fall även om mamma var med som säkert luktade hund. Efter det blev det en sväng på Ohlssons tyger där mamma köpte Petsson och Findus tyg samt HelloKitty tyg.

Efter shoppingrundan så åkte vi hem och lunchade och jag sorterade lite bland knapparna som mamma hämtade med från Finland som jag ärvt av farmor.

Blev middag på Allstar under kvällen och nu har jag lekt med min Magnetic cube som jag fick av bror min. Perfekt leksak.

Har även tagit lite bilder på andra grejer som mamma hämtat med.

Här är en tårtbit. Den är inte ätbar, ni får se vad det är på söndag.

Här är knapparna mamma hämtade sorterade i påsar och så har
vi två nystan Novita 7-bröder Raita (Ränder) samt Novita Fiskegarn
(perfekt att virka med), och två virkgarner, en vit och en röd.

Här är ett fat som min mormor målat för några år sedan och lite ”finskt godis” som mamma och pappa hade med sig.

Taggar:,