Dan före dan

Written by Christina11. Posted in Christina Lindholm

Under gårdagen var mor och far och jag ute på en shoppingrunda och kollade runt butiker. Mamma och pappa köpte lite grejer hem till Finland och folk som brukar kolla konstigt på mig när jag importerar grejer från Finland.  Här är vad de köpte med sig.

Bullens pilsnerkorv och Johnny’s senap, en back med sockerdricka och en back med hallonsoda, mamma köpte även böcker och tyg.

På kvällen vart det födelsedagsmiddag för de vuxna, min sambo, mina föräldrar och min sambos föräldrar var här och vi åt revbensspjäll med potatismos. Gott gott!

Här är de presenter jag fick i går.

Fler bilder KONIG portabel fotostudio mini

Fick en minifotostudio av min sambo den har 4 utbytbara bakgrundsfärger, blå, svart, vit och röd lampor och stativ kom med.

Fick magnetic Cube av brorsan.

Fick denna fina tekanna av mor och far. Mycket fin med tesil för teet.

Bordslöpare Irma stripe - lime

Fick även denna mycket fina löpare av min sambos föräldrar, samt lite pengar som hamnar i fonden för min kommande matberedare/bakmaskin/hushållsassistent.

Idag blir det fixande för nästa fest, den lite mer ungdomliga festen, dagens meny består av kyckling lindad med bacon och rotsaker i ugn. Gästerna kommer från olika håll, ett par från Örnsköldsvik och ett par från Skellefteå. En fin samlad skara.

Ska bli en trevlig kväll. Ni får höra mer om den i morgon. Nu ska det fixas och ordnas.

Taggar: