Hej =)

Written by Mimmi11. Posted in Mimmi Henriksson

Att gästblogga känns väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot det denna vecka. Jag är rätt nybliven 3 barns mor. Det har gjort att mitt hantverk legat nere en aning. Man har massor av idéer och det verkligen värker i händerna. Under veckan hoppas jag kunna ge lite inspiration. Min tanke är att få slängt på en tvåändstickning. Det är en teknik som jag brinner för och jag har så många idéer kring detta. Eftersom det inte är så vanligt hoppas jag verkligen att fler är intresserade av att försöka ge sig på det.

Det som varit mest på gång nu är att rita stickmönster elelr bygga dem som jag kallar det. Att se dem växa fram fram till något fantastiskt. Så får man fortsätta så man får ett helt. På så sätt kan man lite se slut resultatet. Det ärvad som kommer ske med mitt fina blommönste som man kan se på bilden. Arbetat fram och tillbaka på det och hoppas det ska bli ett fantastiskt resultat. Sen vet jag inte vad det ska bli. Kanske en schysst tröja eller kofta. Lite Odd Molly inspirerat.

Det som skall göras ordentligt nu är att få klart ett mönster till en virkad sommarhatt. Som jag har letat efter ett schysst mönster till en babysommarhatt. Inte ett enda bra har jag hittat. Det kan ju vara för att man har en idé i huvudet. Så har ingen annan den idén elle har printat ner den på papper…. Men nu blir det gjort. Jag hoppas snart kunna ge er detta mönster.

Ser fram emot en bra vecka med mycket handarbete och trevliga stunder samt massor av kul idéer =)

 

 

 

Taggar:, , ,