Positiv morgon och plexiblommor..

Written by Lina12. Posted in Lina Jatko

I morse när jag vaknade så kände jag mig glad.. Så startade jag telefonen och på min facebooksida fick jag 11 uppdateringar som var gilla-markeringar och fina kommentarer om mina bilder som jag har lagt upp igår. (Jag har glömt att ge informationen att ni som har facebook kan leta på Lina Jatko konsthantverk och hitta fler grejer som jag har gjort) Jag blev så himla glad och min morgon började så himla bra.  Jag satte igång och fixade med mina plexiblommor. Jag tog en paus i mitt skapande och träffade min mormor på förmiddagen också. När jag kom hem så fortsatte jag med blommorna och jag började även experimentera med textil.. Så nu har det blivit fyra blommor blandat med textil, plexi, knappar, stickor och gamla kakformar ..

Jag blev väldigt nöjd och kommer att fortsätta med dessa blommor..  

 Tänk vad positiva ord kan göra en dag så mycket bättre för en människa. Jag fick ett meddelande av en person jag inte träffat på länge som skrev att jag var en glädjespridare och även om vi bara ses på ”facebook” så fick jag honom att bli glad. Jag blev så himla glad över att få bekräftelse att jag får människor i min omgivning att må bra.

När jag var klar med dessa blommor ville jag så klart fortsätta och skapa, men då satte ryggen stopp så jag gick till gymet istället. Det kommer jag få ångra bittert imorgon. Jag kan knappt gå nu, så om det blir någon blogg imorgon beror på om jag kommer mig ur sängen.. ;)

Trevlig kväll på er!

Taggar:, ,