Sista inlägget, nu är det bara att tuta och köra!

Written by Lina12. Posted in Lina Jatko

Det här blir mitt sista inlägg för den här veckan då jag jobbar ett långt pass imorgon.

För mig har det varit en väldigt bra vecka då jag har tvingat mig själv att vara kreativ och fått otroligt mycket pepp och positiva kommentarer av människor i min omgivning.  Många kommentarer har varit; har du hemsida, vart kan jag kolla vad du har för grejer? Och mitt svar blir jag har ingen hemsida, men du kan kolla på min Facebook sida..  Men så inser jag att det inte alls är så mycket som jag har gjort som ligger uppe där. Så nu har jag fått inspiration att faktiskt göra något åt det.  Jag vill att folk ska se mina grejer. Syns man inte, då finns man inte (iaf i marknadsföringssyfte).

Så jag vill tacka för att jag fick denna chans att själv pressa mig att våga ta steget att lyckas.. Jag hoppas att någon har läst, kanske blivit inspirerad eller bara tyckt att jag gör nått kul.

Men det är nu det hårda jobbet för mig börjar, att inte släppa inspirationen och slänga mig i soffan igen utan att jobba på, både med produkter, foton och hemsida. Att ta tag i de grejer jag tycker är lite jobbiga, för jag vet att jag kommer att växa som människa när jag har klarat av något som var lite jobbigt.

 

Så Tack för den här veckan! Hoppas vi ses igen!

 

/Lina

Taggar: