Kreativa företagare

Written by VeronicaJ12. Posted in Veronica Johansson

Bilder som jag lovade att lägga upp under kvällen, får jag tyvärr be dig att vänta på till imorgon. Det jag har nämligen varit en oväntat händelserik kväll.

 

Tidigare idag var jag hos Startcentrum för lite tips. Som nybliven företagare är jag glad för alla tips och råd jag kan få. Jag vill ha hjälp av en revisor som kan se om jag har gjort rätt med bokföringen, men jag vill även ha tips och råd hur man ska tänka med patent och mönsterskydd.  Det finns så otroligt mycket människor som man kan ta hjälp av.

Är du i startgroparna? Fråga nära och kära om råd och tips. De kanske vet eller så känner de i sin tur människor som kan ha bra tips om företagande. Alternativt kan du gå till Almi eller liknande företag som Startcentrum med dina frågor och funderingar.

 

Några timmar efter mitt besök hos startcentrum fick jag ett telefonsamtal, startcentrum hade glömt att berätta en sak som de trodde skulle passa mig. Jag fick veta att det skulle vara inspiratinskväll för Kreativa företagare kl 18-21. Jag är en kreativ företagare och blev väldigt glad att de hörde av sig.

Det var mycket trevligt och inspirerande. Tina Backman (illustatör, hon har nyligen gjort några mönster till Ikeas tyger. Se mönstren på hennes hemsida.) berättade om sitt liv som företagare och gav oss massor med tips och råd om vad som kan vara bra att tänka på.

Jag fick också reda på att Almi ordnar med företagscoachning. Det tror jag kan passa mig bra, då kan de tydligen även hjälpa till med bokföringen.

Det har varit fullt upp ikväll, därför får bilderna jag lovade vänta till imorgon.

www.vjexpression.com

Taggar:, , , , , ,