Fevernest

Written by Elsa11. Posted in Elsa Olsson

Ibland känner jag gör att göra lite mindre saker. Sånt som faktiskt blir klart inom en överskådlig framtid. Då broderar jag små smycken.  Tidigare har jag sålt i olika butiker här i Stockholm, men då dom flesta butiker vill ha en ganska stor procent så innebär det att prissättningen blir rätt så hög, så numera säljer jag bara på ETSY. Det är en fantastiskt fin sida och ett bra sätt att nå ut med sina saker. Utöver att sälja och köpa så kan man göra så kallade treasuries, vilket är en typ av moodboards med ett visst antal produkter som man på något sätt tycker passar fint ihop. Här är lite olika saker som finns i min shop just nu:

runda1

ahalsband1Namnet på min shop är Fevernest och jag finns även på instagram under samma namn.

Taggar:, ,