På schemat: rast och ro

Written by Marta12. Posted in Märta Hedvall

Den här veckan börjar lite sådär måste jag säga. Jag har haft fullt upp med museijobb och  arbete i min keramikverkstad utan särskild tid att vila. Tillslut fick jag skylla mig själv för i lördags vaknade jag med en förkylning. Efter en hel helg på jobbet blev det därför en vilodag idag. Imorgon bär det dock av till verkstaden men redan nu kan jag berätta lite om den och mitt arbete där. Det hela är fortfarande väldigt nytt och allt har inte kommit på plats. Hyllor ska upp och ordning måste skapas! Ugnen kom för några veckor sedan och under de kommande dagarna hoppas jag kunna bränna första omgången alster. Riktigt spännande!

I onsdags fick jag besked från arbetsförmedlingen att jag får starta eget-bidrag i sex månader! Hurra! Som ni märker är det mycket som händer just nu. Att sitta ner och dreja är därför en välkomnande meditativ stund. Jag har lite olika projekt på gång och därför försöker jag strukturera upp mitt arbete. Ena veckan gör jag muggar och andra veckan skålar. Förra veckan drejade jag ett gäng uggleljuslyktor. Varje ljuslykta står på ett litet fat och varje fat har fått uggleklor. Ugglorna ska sedan glaseras med en vit glasyr. Bilder kommer först imorgon för just nu lyckas inte uppladdningen som det ska…

Imorgon blir det återigen full fart  så nu passar det med fortsatt vila. Jag intar därför viloläge i soffan men vi ”ses” här imorgon igen!

 

Bild 224

Bild 224

Bild 224 Bild 224

Taggar:, ,