Tema ett: Djur!!

Written by Phenton Phenton. Posted in Phenton

Djur är ju cirka det roligaste som finns, det tycker båda vi båda två. Det kan ha hänt både en och tre gånger när vi har träffats för att umgås, att vi fastnat framför youtube eller någon annan internetsida och tittat på alla möjliga och omöjliga djur. Förutom att djur är roliga att umgås med och (ibland) gulliga att titta på är de också en aldrig sinande källa till inspiration.

I egenskap av Phenton har vi inspirerats otaliga gånger, räven bakom örat i tidigare inlägg är bara ett exempel. Här nedan ser vi andra Phentonsmycken där inspirationen klart och tydligt är från djurriket, i form av en späckhuggare och hjorthorn.

dsc_0029
IMG_0864

Emelie, som gillar att sy, har här sytt ett par shorts med djur på.

dsc_0043

Ett par trosor med disksvamptryckta dinosaurier på, även här är Emelie kreatören.
dsc_0003

 

Ida har utvecklat sin idébokskladd till zoo-teckning och sen vidare till ett mönster
pc3a5-zoo-uteveckling-2
pc3a5-zoo-upprepning

 

Och klipp och klistring kan leda till flygande gäddor.
flygfiske

Djur är bäst.

Taggar:, ,