S Ö N D A G

Written by Petra Eleonora Eriksson. Posted in Punkslöjd - Petra Elonora

Photo 2014-05-11 12 35 24Om lördagen handlade om att fylla på näring så handlar Söndagen om att ladda om och vila. Jag följer den kristna linjen här och har avsatt söndagen som vilodag- inget arbete.
Och idag lyxade jag till det ordentligt, en timme i vattnet. Jag lät kroppen sträcka ut sig ordentligt och känslan av tyngdlöshet i kombination med vattnets strykning på huden är som en välsignelse. Skönt efter en vecka framför datorn och symaskinen.

Photo 2014-05-11 16 43 33Men så var det ju det där eftersatta hemarbetet som vi negligerat under veckan. Jag försöker hitta något meditativt i det, något fint. Som att jag faktiskt har lyxen att vika och plocka in tvätt till fler personer än mig själv. Det är inte alla som har det.
Självklart har vi delat upp det. Bilden ovan är min del….

Photo 2014-05-11 16 43 53Det här är min sambos del.

Photo 2014-05-11 16 46 35Blommorna vattnar jag på söndagar, det har jag gjort så länge jag kan minnas. Jag har till och med blommor från mitt barnrum hemma så något gör jag rätt. I kväll blir det film och chips i soffan. Äntligen. Det var ett tag sen. Det är så mina söndagar kan se ut. Försök till att göra så lite som möjligt. Det är viktigt med återhämtning och reflektion när veckorna är så fullspäckade.

Som avslut vill jag tacka för att ni följt med mig och PUNKSLÖJD och läst under veckan.
Är det så att ni vill ha mer av PUNKSLÖJD är ni välkomna att besöka

www.petraeleonora.se
Instagram både som petraeleonora och PUNKSLÖJD
Gilla PUNKSLÖJD på Facebook för att få uppdateringar
Finns det frågor och funderingar går det bra att maila till info@petraeleonora.se

Taggar:, ,