Ett värdigt avslut

Written by Tobias Haavas. Posted in Tobias Havaas

Idag gjorde jag min sista dag på jobbet för i år och min roll som hemslöjdskonsulent får ge vika helt för min roll som pappa. Som avslutning har jag bemannat vårt resurscentra för slöjd och byggnadsvård på Nääs utanför Göteborg och sålt färg och svarat på frågor om ytbehandlig av trämöbler. Men framför allt har jag städat ur både kontor och dator och lämnade för några timmar sen över telefon, nycklar, dator och sånt där till min vikarie. En ganska skön men konstig känsla att plocka ihop allt, gå hem och veta att jag inte ska tillbaka förrän i januari. För att inte tala om att säga det högt till min telefonsvarare.

För att fira min nya ”ledighet” har vi degat loss under kvällen med kaffe och kaka följt av popcorn och öl till Battlestar Galactica. Ett värdigt avslut helt enkelt.

Taggar: