Mixad onsdag

Written by Mira Bodiroza Lindh. Posted in Mira Bodiroza Lindh

Tidigt på morgonen begav jag mig till Varberg i duggregn med mitt broderi. Det blev fint med kuddar, änglar och broderikit i den vackra miljön i museet.

kravallslöjd onsdag, vbg muset

Och nu är det avslutat. Vet inte om ni kan känna igen det, men när man avslutat ett projekt så går luften ur en.  Man blir som en urblåst ballong, och kan knappt göra något mer än att bara vara. Så idag har jag tillåtit mig att bara vara i min atelje och sortera lite i gömmorna – knyppelpinnar i äldre kontra nyare varianter. 

kravallslöjd onsdag, knyppelpinnar

Jag har många passioner och en av dem är knyppelpinnar. Jag bara älskar formerna och trämaterialet, det är något magiskt med dem. Halssmycket som jag gjort tar fram både det enkla och det vackra, just det som tilltalar mig.

Stunderna som en urblåst ballong ger ofta något meningsfullt. Ibland går jag på en utställning, ibland sitter jag på ett café, ibland träffar jag vänner. Att tillåta sig att bara vara är viktigt. Det poppar ofta upp kreativa tankar ur varandet. I dag kom energin tillbaka efter ett tag, jag slängde mig på telefonen och fick två fina samtal som inte hade blivit av om jag bara rusat på i 180 knyck.

kravallslöjd onsdag, Julia