Att resa med slöjd.

Written by Malin Karlsson. Posted in Malin Karlsson

Då jag bor i Göteborg och jobbar i Uddevalla och på Nääs blir det mycket resande. Jag har rest mycket tidigare också och en resa för mig är inte helt bra utan slöjd.

Såhär såg det ut på vägen från jobbet idag:

IMAG0209

Påväg till jobbet såg det ut såhär, inget aktivt slöjdande men ändå:

IMAG0198

Här är ett annat sätt att använda långa tågresor, blocka bubbliga yllebroderier:

IMAG0204

Jag slöjdar nästan alltid när jag åker kollektivt och ser ibland andra som också gör det vilket gör mig jätteglad. Det finns en alldeles särskild njutning i kombinationen av en bra bok/bra musik i öronen och slöjd för händerna samtidigt som du tar dig genom landskapet. Mer slöjd i resande I say!

Skärmavbild 2014-07-08 kl. 21.08.45  Skärmavbild 2014-07-08 kl. 21.18.48

 

Taggar:,