Midvinterfest!

Written by Malin Karlsson. Posted in Malin Karlsson

Till hösten kommer det troligtvis bli mycket fokus på Midvinterfest för mig. Utställningen på Bohusläns Museum som funnits i drygt tjugo år och som, enligt mig iallafall, är ett fantastiskt tillfälle för slöjdare att visa vad de gör och sälja sina saker i en genomtänkt och snygg miljö.

I år är temat Trädgård och jag har en vag känsla av att det kommer bli fantastiskt! Slöjdalstrena ska således vara inspirerade av eller gjorda för trädgård. Tänk vilka möjligheter! Och känslan efter det spåningsmöte vi haft med utställningsformgivaren på Bohusläns Museum, Pia, var att den här utställningen kan komma att bli väldigt mysig. Precis som jag tänker mig drömträdgården, lummig, lite kringelikrokig och då framförallt: mysig.

Skulle du vilja vara med? Eller känner du kanske någon som skulle vilja vara med? Anmäl dig! Det kommer bli hur bra som helst.