En ledig dag

Written by Tina Frausin. Posted in Tina Frausin

Även konstnärer och egna företagare behöver vara lediga någon gång ibland för att ladda batterierna och fylla på med energi. Det går inte att vara kreativ 24 timmar om dygnet, då blir det pannkaka av livet tillslut.  Min bror och hans tre barn är på besök och vi har varit hela dagen i Göteborgs södra skärgård. Vi har badat i havet och tittat på de spänstiga atleter som springer Ö-loppet och trängts på färjan från Saltholmen med huntratals andra som också skulle ut och heja. Ö-lopppet är fyra mil och man springer och simmar mellan öarna i södra skärgården. Fattar inte hur dom orkar! Heja, heja, bara två kilometer kvar, Fint jobbat! Inte långt kvar nu! Hejarop som man också kan ta med sig när man jobbar med sina konstprojekt. Idrott och kultur har för övrigt mer gemensamt än man tror. Stort idéellt engagemang, en evig sponsorjakt, hålla föreläsningar för likasinnade, ett glödande engagemang och stort tålamod och uthållighet. Här kommer några inspirationsbilder från Styrsö.

DSC_2020

DSC_2033

DSC_2040

DSC_2047

DSC_2045

DSC_2029

DSC_2039