Så inspirerad

Written by Nathalie Sjögren. Posted in Nathalie Sjögren

Igår var det både nåltovning och skrivning på agendan. När jag vaknade på morgonen var jag ganska trött efter gårdagens besök på bokmässan (trots att jag bara var där några timmar). Efter lite seg start begav jag mig iväg till Kungsbacka för att nåltova med barn på ABF-huset. Som vanligt tyckte barnen det var roligt att nåltova och några satt kvar över fikan bara för att kunna fortsätta. När det sedan plötsligt var halv två och passet var slut ville de inte sluta.

Det förstår jag, för har man väl börjat nåltova och upptäckt vad mycket man kan skapa är det jättesvårt att sluta. Själv hann jag göra två tomtar och ett par tomteörhängen. Dessutom lärde jag mig av barnen att utveckla mina tomtar och lägga till en vit kant  på mössorna.

Sedan bar det hemåt för att packa. Jag hade stämt träff med ett gäng från förlaget Mörkersdottir och då skulle mormor passa mina barn (hon bor i Gbg).

Jag mötte förläggaren Frida och ett gäng författare vid bokmässan och vi gick vidare till Park Hotell för att äta och umgås.

image

Det var en härlig kväll där vi pratade om allt mellan spöken, zombies, övernaturligt eller inte, böcker och att skriva. En väldigt trevligt gäng.

Själv är jag inte publicerad på Mörkersdottir men jag hoppas på att det manus jag just nu redigerar ska vara tillräckligt bra för att få vara med. Drömmen är att få vara med på bokmässan nästa år oh stå där med sin egen bok. Jag får jobba på för att den drömmen ska bli verklighet.

Därför är det redigering som gäller idag. Jag blev så inspirerad av alla på Park igår kväll att jag vill skynda mig att bli klar med mitt manus, Dimman över Ödesbyn.

Nu går min vecka som gästbloggare här på Kravallslöjd till ända. Det har varit roligt att få dela med mig av min vardag och allt som jag skapar. Hoppas ni har tyckt om att läsa det jag har skrivit. Vill ni fortsätta läsa vad som händer med mig kika gärna in på min egen blogg nathaliesjogren.wordpress.com Där kan ni se allt jag har sytt, stickat, nåltovat och skrivit samt allt jag kommer att skapa.

Vi ses.
/Nathalie

Taggar:, ,