Ordna en verkstad

Written by Olle10. Posted in Olle Norås

Idag har jag kollat noga på mitt jobb och börjat fixa. Insåg ganska snabbt att jag behövde en svets och lite verktyg och en lokal att svetsa i. Hur fixar man det mycket snabbt i en okänd stad?
Jag och Hans for omkring i stan och letade efter material och svets att hyra. Stora obehagliga Bauhaus där personalen inte vet vad man pratar om såvida det inte är toasitsar med typiska tysk-estetiska motiv som sjöhästar och solnedgångar och sådant. Efter att köpt material insåg vi att vi inte kunde åka tunnelbana med buntar av stålstänger. Vi tog en taxi. Taxichaffisen verkade inte fundera nämnvärt över att vi skulle köra material i hans bil. Kan tänka mig att Berlinarna är rätt vana och blasé på alla konstnärer och hipsters med konstnärsambitioner som ska köra omkring med massa otymplig skit överallt.