Måndag

Written by SaraR10. Posted in Sara Ringström


Hej och välkommen till min bloggvecka!
Såhär ser jag ut, och det som är i bakgrunden är min ateljé.

Min ateljé finns i Göteborg, på Tredje Långgatan 8, och det är en kombinerad ateljé och butik som jag har ihop med två vänner. Om dagarna sitter de och syr kläder och jag gör smycken. Och så dricker vi mycket kaffe och skrattar tills vi får magkramp, de två brudarna sätter verkligen guldkant på min tillvaro!

Såhär ser min inspirationsvägg och ateljé ut, och i mina lådor tror jag att det går att hitta det mesta. Jag är en samlerska på gott och ont. Knappar, krossat porslin, mynt, plastblommor, glasbitar, tygband, fint papper – you name it!

Hemma finns, om inte ännu mer, olika material att sätta tänderna i, men jag kom till punkten då det inte längre fungerade att ockupera köksbordet med halvfärdiga smycken och olika projekt.

Därför är det väldigt lyxigt att få ha ett ateljébord som jag slipper rensa så fort jag ska lämna det. Mycket praktiskt när jag är mitt i en skapande process, och behöver ett avbrott för till exempel sömn och mat. Och så är det väldigt skönt att få skillnad i det kreativa, att jag är ”ledig” när jag kommer hem.

Pyssla gör jag såklart ändå när jag är hemma, men då är det mest till mig själv eller något kreativt projekt ihop med min lika pysselintresserade vän som jag bor ihop med. Hennes pysselsamling ihopslagen med min är oändlig. Vi är de i bekantskapskretsen som bjuder in vännerna till årligt julkortspyssel varje år, en mycket uppskattad tillställning.

Idag har jag inte varit i ateljén, utan på mitt andra arbete, därför har det inte blivit något kreativt idag, mer än matlagning och det här bloggandet.
Imorgon är jag åter i ateljén, och ska sätta igång med ett litet plast och syprojekt som jag håller på att skissa på.

Ha en fin kväll!

Sara

Taggar:, ,