Reportage om mitt skapande!

Written by Linnea11. Posted in Linnéa Kolbäck

I påskas träffade jag en trevlig fotograf och reporter på Västerbottens Kuriren här i Umeå, Hanna Eriksson. Hon hade fått ett uppdrag att skapa en temavecka för sin tidning och Hanna hade sett mig och mina verk och ville göra ett reportage. Vi hade en intressant och givande pratstund där jag fick dela med mig av mitt intresse textiltryck, teckning och grafisk form, ja skapande i olika slag.

På bilden i tidningen får man se mina alster, tryckta barnkläder och tavlor/kort men också en folder jag skapat på kursen Grafisk form. På väggen hänger den julklapp jag gav till min sambo i julas – en tavla av Kerry Drake som jag ritat för hand.

Roligt att personer man aldrig träffat förut kommenterar att man är med i tidningen -Va de du som va me i tidningen idag?? – Japp! svarar jag med ett leende på läpparna…

Publicitet kan vara bra, ett sätt/en väg att visa vad man gör. Känns bra att jag fått en möjlighet att visa folk i Umeå med omnejd vad jag skapar, känns bra att stå för det jag gör och att kunna säga – Jag är mycket stolt och nöjd över mina alster, de är 100% jag. Hoppas ni gillar dem.

Jag är så nöjd med reportaget, blev så fint, tack Hanna!

Hälsningar /Linnéa

Taggar:, , ,