Ett turkost tack och hej!

Written by Linnea11. Posted in Linnéa Kolbäck

Idag blir det Konstfacks vårutställning och tyvärr hinner jag ej lägga upp bilder från utställningen på denna blogg eftersom min bloggvecka slutar idag. Men! Du kan kolla på min egen blogg för bilder kommer där.

Bjuder på några härliga morgonbilder från en balkong i Stockholm. God frukost, trevligt sällskap och fina saker att kolla på.

Min fina vän har skapat en glaslykta av en vanlig glasburk (typ syltburk) och limmat fast en servett genom decoupageteknik. Blev väldigt fint, lite sirligt, romantiskt. Decoupage går att göra på olika material, testa t.ex. på kakelplattor, pappersaskar, plåtburkar, stenar m.m

Med detta inlägg säger jag tack och hej för denna tid, det har varit trevligt hoppas ni håller med :)

 

Taggar: