Nu är det kväll…

Written by Mimmi11. Posted in Mimmi Henriksson

Mörkret kommer sakta utanför fönstret.

Stor del av dagen har det regnat men det är riktigt mysigt.  Jag gillar både när det står som spö i backen och när det bara kommer lite. Min som sa häromdagen att det luktar så gott av regnet och det kan jag absolut stämma in i.

Stickningen som påbörjades innan idag lyckades jag trassla in min 2 månaders dotter i. Sen var den för liten i halskragen med så det var bara att börja om och göra rätt. Nu har jag 330 maskor på stickorna och kör på för fullt. Det som blivit är 4 varv suck. men det tar tid att tvåändsticka på 2,5 stickor.

Ett tips på en Ravelry grupp att ha ett medlemskap är nästan ett måste om man stickar och virkar. Här kan man hitta allt i mönster väg. På en hel del olika språk.

Men där finns även en grupp 12 in 2011 som går ut på att man gör saker av det man har hemma i lager. Att man tar 12 projekt som man tycker lämpar sig. Man införskaffar garn eller tar det man har hemma. Ofta blir det ju att man bara hugger in och köper för GUUUD så fint det var. Här planerar man allt i förväg. På så sätt får man använt det man har hemma eller köper bara in det som man behöver. Toppen tyckte jag och hoppade på denna gruppen.

Man kan se på min blogg vad jag gjort hittills bara på garn som jag hade hemma.

Taggar:, ,