Planering

Written by Anja11. Posted in Anja Thelander

För att få ihop höstmarknaden måste vi börja planera i god tid. Redan i mitten på april börjar jag och Lillemor att gå igenom vilka vi ska skicka inbjudningar till. Under året som gått har vi samlat ihop visitkort och letat upp intressanta utställare som vi hoppas vill medverka på marknaden. Höstmarknaden är inte så ”gammal” vilket lett till att vi fått jobba en hel del för att få deltagarna att anmäla sig. Som utställare vill man att det ska ge något att stå på marknader, så det finns alltid en risk när man anmäler sig att det kanske inte går så bra som man hoppats på. Men hittills har marknaden blivit större för varje år och jag och Lillemor har börjat få in rutinerna på arrangemanget, så i år hoppas vi att det blir ca 35 utställare.

När inbjudningarna är skickade är det bara att vänta. Det är så spännande att se vilka som anmäler sig =) Vi vill ha ett brett utbud av varor och gärna lite olika aktörer på området som kan fylla dagen med roliga aktiviteter.

Förra årets upplaga av höstmarknaden anordnades samma helg som Gammlia Folkmusik och Visfest. Resultatet blev överförväntan =) Det var så mysigt med musiken och alla människor på området. Uppskattningsvis var det ca 6000 besökare! Ett besökarrekord vi gärna vill bräcka med årets marknad.

Taggar: