Sisters of Sättra bloggen

Written by Kristina11. Posted in Sisters of Sättra

Att va med i Sisters är att ge sig hän i vad livet ger; det vackra, det hemska, rädsla, lycka mod, trötthet o styrka. Våra möten som i slutändan genererar o mynnar ut i kollektioner har inga gränser.

Jag är den av oss, i Sisters of Sättra, som större delen av året bor mitt i en storstad. När jag skriver detta är jag mitt upp i vardagen; jobbplanering, matlagning till barna, städ o tvätt…Men, när jag tänker på oss, vi, Sisters, fylls jag av styrka o mod. Sisters of Sättra är som ett andrum för mig, ett kreativt virr varr där livet man lever vävs in i själva konstnärskapet. Det sista är väldigt viktigt; att livet vävs in i konstnärskapet! För det är just vad det handlar om i vår lilla grupp.

Denna syjunta är bortom normen för kvinnliga ideal. Denna syjunta skapar en plattform där ens eget konstnärskap blir en del av något större och värdefullare. Det handlar om systerskap i ordets rätta bemärkelse. Jag kan leva hela hösten på vårat syjuntemöte då alla senast var samlade..de va i augusti, en sensommarkväll…

 

Taggar: