Hej allihop!

Written by Marika12. Posted in Marika Smith

Marika Smith heter jag, och den här veckan är det jag som bloggar på Kravallslöjd. Jag kommer att skriva om mitt arbete som modist och hattarna jag gör – och en del annat, för jag är en mångpysslare, som säkert många av er läsare också är. Pysslar och ritar och klistrar till husbehov, helt enkelt.
Ni kommer att få titta in i min verkstad och se hur arbetet där ser ut, och så tänkte jag berätta lite om hur jag ser på hattbärande rent filosofiskt – det finns många skäl att bära hatt, kanske skulle det till och med främja folkhälsan…
Just nu jobbar jag på en kollektion som ska användas till Stockholm Fashion Weeks Rookieprojekt, där jag och elva andra ”unga lovande designers” får chans att visa vad vi gör för press och allmänhet under ett helt år. Så det är jobbet med att ta fram hattar som funkar både på catwalk och på stan som ni kommer att få se i första hand.
Jag kommer också att ge lite tips om hur man kan lattja lite med hattar man redan har så att de blir roligare, de förtjänar ett nytt liv utanför garderobshyllan!

Om du vill se mer av mig och mina hattar så besök min hemsida, www.marikasmith.se eller min Facebooksida www.facebook.com/marikasmithdesign. Och titta in i bloggen under veckan, jag lovar att bjuda på mina största misstag och mina bästa hemliga knep…

Taggar: