Improvisation blir perfektion!

Written by Gknit12. Posted in G-Knit

Här följer ett av de alster jag är mest stolt över och det är utan tvekan det verk jag fått mest positiv respons på.

Skapelseprocessen av denna fluga skulle man kunna säga beskriver mig som slöjdare. Det var spontant, kreativt och uppkom på grund av en saknad eller ett behov. Här följer historien:

 

Jag var bjuden på bröllop och botaniserade i djungeln med enkel/dubbelmanschetter, flugor/slipsar och matchningar hit och dit. Till min och tjejens stora förtret fanns det inte flugor i aprikos att hitta varpå jag istället styrde kosan mot garnaffären. Jag letade upp rätt nyans och satte igång. Enklaste svaret är oftast bäst, så lever jag, så jag gjorde en fuling. Jag virkade helt enkelt en lapp i rätt storlek och trädde sedan en 4 maskor bred ring över lappen för att få den att snörpa åt runt mitten. Vips hade jag fyllt flugbehovet och lyckat blev det, så lyckat att flugan fick sällskap av en näsduk inför stundande studentbankett.

 

Fluga och näsduk

Så är man ute efter något som skiljer en från mängden på nästa tillställning, då rekommenderar jag denna lilla skapelse. Jag skickar med en länk jag hittade med beskrivning: http://www.youtube.com/watch?v=hbJXORjbar4

Taggar: