Grön prästkrage & bok

Written by Linnea11. Posted in Linnéa Kolbäck

Här ser ni ett exempel på hur ett halsband skapat av mig kan se ut ”Grön prästkrage”. Under glaspärlan finns en unik originalteckning i ljusäkta tusch. Berlocken och kedjan är i nickelgodkänd metall. Blommotivet är en utveckling av de ”Bellis” örhängen jag skapat förut, jag måste nog vara inne i en blommande period nu :) Halsbandets berlock är ca 3cm i diameter och har likasom örhängena en förstorande effekt genom glaset.

Mer blommor till folket skapat av prickar och linjer! Här ser du mer halsband skapat av mig.

Idag bjuder jag även på lite inspiration i form av ett bokomslag. Alla dessa gamla böcker som går att finna på loppisar för några enstaka enkronor är ett fynd! De är jättefina att ha i bokhyllan, på tavellisten, byrån eller i fönstret. Jag älskar mina gamla böcker och dess mönstriga och färgrika omslag, de ger mig inspiration och något att vila ögonen på. Om du har liknande böcker hemma, vad gör du av dem?

Trevlig kväll, / Linnéa

Taggar:, ,