Ringar, ringar, ringar!

Written by Linnea11. Posted in Linnéa Kolbäck

Idag har det skapats ringar. Här nedan syns ett tecknat motiv i vitt, brunt och turkost. Jag verkar fortsätta på det turkosa temat, turkost e flott! Ringarna är justerbara i vidd och är av silverfärgad, nickelgodkänd metall. Ovandelen är en platt glaspärla, med en diameter på ca 2,5cm. Dessa ringar är till för att synas och bäras med kärlek. Idag sken solen över det Jämtländska landskapet och kastade sina skuggor på min ring, men oj vilket härligt ljus det blir.

Skapade även fler ringar idag men tyvärr vill de inte laddas upp här på bloggen. Postar dem när det funkar så ni får hålla till godo med den här och kanske ev. kika lite granna på de här eller de här.

Trevlig helg! /Linnéa

 

 

Trevlig kväll! / Linnéa

 

Taggar: