På väg…

Written by Mariel12. Posted in Mariel Rosendahl

till Malmö amatörteaterforum där jag jobbar som teaterpedagog för folk i alla åldrar. Blev tillfrågad om jag ville vikariera ikväll och det gör jag så gärna. Jag har annars mina fasta grupper, samt håller i kortare kurser och även privatelever.

”Du ser ut som en teatermänniska” och ”Det är så kul att se vad du har på dig varje gång” brukar barnen säga. De ger de mest ärliga komplimangerna, på gott och ont! :D

Idag har jag min frackjacka med ett par pins, tryckta med presentpapper. Jag gillar att göra enfärgade och grafiska pins, det blir en helhet när man har många. Helst bär jag många fler än så här på en gång, men dessa två är de som dök upp först i flyttstöket. Jag o sambon har precis flyttat (igen!) till en liten mysig lägenhet. Den minsta vi haft faktiskt, och från att i Skövde ha bott i den största vi haft så är det ett megapussel att få ordning. Istället för köksbord så har vi ett skriv/arbetsbord och hyllor upp till taket, men efter att vi tidigare haft vars två bord + stora golv att jobba på så kanske det blir lite fajt om utrymmet!

Tidigare har jag ofta haft med mig rekvisita och kostymdelar till mina teatergrupper att leka med när vi gör improvisationer och mini-lajv, men det har jag pga alla flyttar inte kunnat bjuda dem på den här terminen. Den här veckan är det avslutning med alla grupper. Men till våren så!