Och större slott!

Written by Mariel12. Posted in Mariel Rosendahl

Jag höll min plan någorlunda…mådde mycket bättre i torsdags så då stack jag och vikarierade på teatern igen. Många som är sjuka just nu! Nu är jag hemma från dagens teater. Japp, här jobbas det ofta även lördagar och söndagar. Hade tänkt göra lite dekor till kvällens inflyttningsfest men tiden läggs istället på att gästerna ska kunna få plats att röra sig här. Till och med jag kan vara förnuftig ibland.

Nedan bild på ett lite större hantverk. Det är mina installationer på Ålidhem, Umeå: Taket i mitt rum är stjärnorna från 2008. Där tog jag hjälp av en betong- och en bronsskulptör för att skapa två installationer. Vi har pratat lite löst – Ett tredje tillhörande rum saknas än, men kanske dyker det upp där i skogen någon gång…kan ni gissa vilket rum det är?

  

 

Taggar:, ,