”Men jag kan ju inte sticka!”

Written by Mariel12. Posted in Mariel Rosendahl

…var det första jag tänkte när jag blev tillfrågad att vara gästbloggare, trots att jag vet att Kravallslöjd rymmer alla möjliga sorters hantverk och idéer om hantverk. Samma mening utbrast jag när jag fick veta en av alla ingredienser jag kunde improvisera med som tomte i Malmö stads jul-landskap. Men det gjorde inget att jag inte kan sticka fick jag veta, jag kan ju hitta på som jag vill. Så det är som det brukar vara, jag hittar på som jag vill…Och idag var jag i stan och var mitt alterego som tomte för första gången, liksom jag ska vara lite då och då under december – sannare jul-jobb kan man inte hitta! Och jag återkom till den där fina korgen med garnnystan och stickor, funderade och provade, försökte åtminstone komma på hur man fingervirkar – lämnade korgen onystad och utan kreationer. Men jag ju hela december på mig att komma fram till det – med tips från Kravallslöjd kanske!

Är lite bloggbiten nu faktiskt…men hej för den här gången!

Taggar:,