Dag 2 Tiden

Written by Jennie12. Posted in Jennie McMillen

Jag kom hem från ateljen sent under natten och började sortera kasetter jag spelat in tiden innan cdskivorna. Jag behövde slänga en del men sparade vissa i en skokartong för att åter kunna försättas i molnregnskogen, det hebridiska havet, i midattssolen.

Jag vet inte hur mycket dag i sträck man skulle behöva för att känna att man har nog dag. Det var länge sedan tiden bar sig mer sansat åt och inte rasade fram. Tror att den är möjlig att stoppa men att det krävs vilja och ledtrådar till tillvägagångssätt och att jag saknar den viljan samt uppskattar ruset.

Jag arbetar några timmar hemma idag på grund av den sena hemkomsten. Täljde till nya propellerdelar till flygplanet i ateljén i natt, jag klädde dem med tyg och har börjat täcka dem med svart sytråd. Jag vill montera ihop dem med vingarna innan jag cyklar till ateljén eftersom jag behöver lite tid att planera fortsättningen och tror att jag kommer att komma på den om jag inte förflyttar mig. Jag behöver veta vad som är av störst vikt inför utställningen i Bodens Konsthall som jag åker och bygger om en vecka. Det är den andra av fyra separatutställningar som jag har under ett halvår, jag är med på två grupputställningar under samma period. Om det inte vore för det administrativa som tillkommer så vore det inte för mycket.

 

Bergstrakter

Taggar: