tema fem: arbetsplats

Written by Phenton Phenton. Posted in Phenton

Arbetsplatsen är kanske hemmets festligaste plats. Mycket av det kreativa skapandet sker just på den där. Därför tänkte vi visa hur det kan se ut där vi sitter en stor del av tiden och knåpar med olika projekt.

Idas arbetsplats:
IMG_0850
Min arbetsplats tenderar att bli en enda röra, och då är det tur att bordet är stort, bah att fösa undan allt till en hög i bortre delen av bordet. Mycket av det som ständigt ligger på mitt skrivbord har också egentligen en annan plats, men det verkar som att jag trivs allra mest med att ha allt så nära som möjligt, liggandes på hög.

Emelies arbetsplats:
 IMG_2913

En liten lägenhet kräver en komprimerad arbetsyta. Min arbetsplats är fylld av minnen från olika tillfällen – foton, teckningar, vykort, små hantverk, klippdockor, smycken och mycket annat. Associationerna prylarna ger hjälper mig att hålla kreativiteten uppe! Här finns också en väldigt behändig hurts fylld med tekniska prylar såväl som smyckesdelar, vävram, skärmaskin och lite andra pryttlar. Uppe på skrivbordet står det nödvändigaste, t.ex. datorn – denna underbara manick! Om jag behöver mer yta använder jag köksbordet eller så sitter jag på knä på golvet. Om det inte gäller stickning, då ligger jag på rygg i soffan, en helt okej arbetsplats det med!

Taggar:, ,