Nu återstår montering

Written by Maria Andersson. Posted in Maria Andersson

På em blev jag klar med väven och klippte ner. Det blev en rejäl urladdning, hade utan problem kunnat somna!! Men jag köpte en glass, kaffe och satte mig vid vattnet en stund och ladda på energin.

Idag börjar jag på riktigt inse att de bara är några dagar kvar tills hängning av utställningen och nån vecka därefter slutar plugget. Folk i klassen börjar bli klara och jobbar hemifrån, vi är några få som är här i skolan idag. Trots att det har varit, och fortfarande är en intensiv period där all vaken tid går till att jobba så är det roligt, jag tycker verkligen om att jobba på intensivt och mycket, det blir mer gjort och lättare att få fokus. Tyvärr får mina kära vänner och familj stå vid sidan, men det är trotts allt en tidsbegränsat period. Kort sammanfattat så ska det bli skönt när allt är klart, men samtidigt lite tråkigt.

Det som återstår inför helgen är montering, montering och åter montering. Ikväll ägnar jag mig åt det två ikatvävarna, klipper av lösa trådar, syr in varptrådar och fållar.

IMG_8260 IMG_8263

 

IMG_8269 IMG_8265

 

 

 

 

Taggar:,