Ängla måndag

Written by Mira Bodiroza Lindh. Posted in Mira Bodiroza Lindh

Hej och välkommen att följa mig den här veckan. Idag har jag monterat dopänglarna som skall levereras på onsdag. Vissa dagar önskar man att det regnade för det är underbart att få vara inomhus och jobba. Däremot på förmiddagen kunde jag sitta i trädgården med monteringsjobb

Ängla måndag

Hej och välkommen att följa mig den här veckan. Idag har jag monterat dopänglarna som väntat på att få fälla ut vingarna. De skall levereras till Hallands kulturhistoriska museum som genomgått en stor renovering och öppnar på söndag den 15 juni. Har du vägarna förbi Varberg så välkommen till invigningen kl 14-18.00. Jag känner ofta en stolthet över att få bo Västkusten med allt som finns här, inte minst med de underbara museerna i Varberg och i Falkenberg, där jag bor med man, prepubertal dotter och en tonårsson. Med andra ord är här fullt ös medvetslös:)

Eftermiddagen gick åt att förbereda morgondagens möte med en fotograf och en illustratör som jag arbetar med i ett bokprojekt om broderi. Ofta känner man sig ensam som formgivare, därför är det fantastiskt roligt att göra saker ihop med andra kreatöret. Det har varit så kul och jag hoppas på flera kreativa projekt för det ger mig energi.  Jag älskar möten med männsikor som har andra kompetenser än vad jag själv har.

Taggar:, , ,