Hur går min design ihop med mitt miljöengagemang?

Written by Kajsa Rolfsson. Posted in Kajsa Rolfsson

När jag ska skapa något så har jag ett antal kriterier som jag försöker uppfylla för att rättfärdiga att sätta fler produkter till världen. Det kan vara allt från att jag med min idé bidrar till att skapa en bättre värld eller att jag helt enkelt vill erbjuda produkter som är schysst tillverkade, med bra material och som ska hålla länge.

 

Jag vill att:

Mina produkter som säljs i Sverige också ska vara producerade i Sverige.

Jag vill använda mig av bra material som har lång hållbarhet och är snälla för miljön.

Jag vill att mina produkter ska tillverkas på ett bra sätt.

Jag vill att mina produkter ska långsiktiga, dvs. De ska ha bra kvalitet så de varar länge. Detta innebär också att de inte får vara allt för trendkänsliga då de ska hålla längre än en säsong.

Jag vill också att mina kunder ska känna sig tillfreds med mina produkter. Om man är nöjd med de produkter man har så köper man inte nya.

 

loganordic

Taggar:,