Inspiration

Written by Marika10. Posted in Marika Beutler

Nu har jag funderat hela dagen på vad jag skall skriva här, det måste ju vad smart, klokt och slagkraftigt så att många orkar läsa…hm…å kanske lite kravalligt, få se..

Nja jag tänker nog lite medans jag skriver, jag hade ett samtal med min käraste syster strax innan, hon, systern alltså,  är på väg att förlora en mycket kär vän,  cancer ja, det är såååå jäklars hemskt, denna rar fina människa, har redan blivit märkt av sjukdomen. Många frågor dyker upp i hjärnan, hur beter man sig, hur förhåller man sig, vad säger man…tyvärr reagera många med att dra sig undan, istället för att ringa, höra av sig, många intelar sig själv att de kanske stör, det kanske blir pinsamt tyst och tänk om de bara gråter vad gör man då??? Tänk inte på något av detta GÖR BARA, ring, skicka blommor, var där, prata och berätta som förrut, tala om vad som händer på ditt jobb, för det blir INTE värre, personen får annat och tänka på, ta del av, fundera ut, din värld blir verklighet för dem och du får fina minnen i retur, vi finns till för varandra som en kedja, in i varandras världar, det är det som är livet.

Men jag skulle ju skriva lite om vad som inspirerar mig, till att göra detta

alla dessa former och bilder, för mig är det inte bara grejor utan det är känslor, känslor som bor innom mig, glada ledsna, ofta ensamma, när det är som bäst då försvinner tid och rum och händerna bara går, man syftar  avstånd och förhållanden, tänker färger och mönster, hjärnan är på högvarv och det bara blir bra! Sedan är man helt tom, detta ät nog inte helt lätt att förklara och jag skulle kunna gå ännu djupare, men då trampar jag runt i saker som är svåra att förstå, så det går jag inte in på, utan ni och jag får nöja oss så här. Jag kan säga att jag sällan faktiskt inspireras av någonting materiallt, utan det bara kommer, känslorna alltså,  eller ja inspirationen, sedan är det ju en jäklars massa mera jobb med grejorna! Det blev inte så kravalligt idag heller, men många kloka ord istället!

Det blir mera i morron! tjing

Taggar:,