snöstorm

Written by SaraR10. Posted in Sara Ringström

Idag vaknade jag upp till en stad täckt av snö, och med snöflingor som yrde utanför fönstret. Jag blir lika förvånad varje år, och undrar verkligen vart tiden tar vägen? Det var ju alldeles nyss sommar. Men ganska mysigt ändå med snö. Och jag får använda min fantastiska luvhalsduk som min kära kollega Anna har sytt.

Jag tog mig iväg till lilla butiken och ateljén, kokade lite kaffe och började dagens arbete.
Jag har gjort ett halsband i form av en mustasch, så idag klippte jag ner 20 meter silverkedja till 64 cm bitar och satte på lås och etikett. Då kan det se ut såhär:

Många små 64 centimetersbitar blir det


Här är jag med mustaschen


Den är gjord i plexiglas och har en kulkedja i silver


Inspiration är viktigt. När jag kör fast brukar jag bläddra i tidningar, och klipper ut precis allt fint och intressant jag ser. Det gör jag förresten alltid, och går igång på fina mönster, möbler, illustrationer, byggnader, inredningsprylar, texter och ansikten. Så ibland kan smycken växa fram från en textrad, eller ett bokomslag, eller en snygg tapet.

Under dagen kom även mina två kollegor in till butiken/ateljén, och vi håller just nu på diskuterar och ska sätta ihop till en liten modevisning nästa vecka. Det är väldigt roligt att klura ut olika outfits och maxa på med smycken och acessoarer, i vår stil. Sakta men säkert börjar en grym ingång växa fram.
Till en tidigare visning som vi gjort, när vi firade ett år, kom jag på idén att göra förstoringar av några av mina smycken, eftersom det är svårt att få smycken att synas på en catwalk. Här är några bilder från festen på win-win!


Så, idag blev det mest mustascher i ateljén, och imorgon får jag se lite vad det blir.

Dagens låt är Britta Persson – Toast to M

Ha det gott!

Sara

Taggar:, , ,