Öppet hus – Vindelns folkhögskola

Written by Linnea11. Posted in Linnéa Kolbäck

Åh vad roligt! Så mycket duktiga människor och fina alster, mycket inspiration och glädje!

Detta var mitt första besök på Vindelns folkhögskola i Umeå men det kommer absolut inte att vara det sista. Efter denna dag blev jag så inspirerad att jag kommer skicka iväg ansökningar inför hösten kurser. Idag kunde vi njuta av utställningar med verk av trä, lera, glas, möbeltapetsering, timrat, smedja, tovat och stickat bl.a.  Det fanns shop, fika, butik med fair trade produkter, loppis, knapptillverkning, ponnyridning, ja allt och mycket, mycket mer. Allt presenterades i underbara gamla lokaler som i sig var så vackra och bar på märken av ålderns tand. Trägolv, spegeldörrar, väggmålningar, öppenspis och gamla fönster med spröjs, härlig bondromantik.

Att se andras verk, det engagemang och den glädje som verken utstrålar föder min kreativa ådrar och huvudet börjar snabbt fundera på kommande projekt och på vad som vore roligt att göra.

Här nedan följer lite bilder på ting som fångade min uppmärksamhet lite extra och Tack Pernilla för din guidning och inbjudan till denna fantastiska em. Glädje på hög nivå :) För fler bilder kika in här, på min egen blogg.

 

 

Taggar:, , ,