Om att komplettera varandra…

Written by Hanna11. Posted in Hanna Karlzon


Idag har jag varit på loppis och försökt att inte slösa alldeles förmycket pengar. Det gick bra, allt jag köpte var denna lilla bambi för några slantar och jag lyckades motstå att köpa massor med nya vintagetyger till samlingen. Jag tecknar ju mestadels av min tid, men varvar det med att sy väskor, necessärer och katter i tyger från 60/70-talet, och därav har det under åren blivit en massiv tygsamling här hemma. Jag köper mer än jag hinner sy upp kan man nog säga…Men i alla fall, jag tycker det är bra att ha två saker, tecknandet och syendet, som kompletterar varandra så bra. När jag inte har inspiration eller lust till det ena kan jag alltid göra det andra och ändå känna mig kreativ i alla fall. Och att jag sen plockat upp mycket av 70-talets formspråk (med inspiration från alla vintagetyger) i mina illustrationer, det kan nog ingen undgå att se. Det ena föder det andra!

(Vill ni se mer av mina illustrationer eller väskor kika gärna här!)

Taggar:, ,