Flytt

Written by Carolina11. Posted in Carolina Linné

Hej, nu är jag igång med bloggandet – något jag aldrig gjort förut… Hoppas tekniken är med mig under veckan.

Hela helgen har jag med hjälp av min mamma flyttat från en keramikverkstad till en annan. Huvvaligen vad jobbigt det är att flytta. Flytten var inte alls lång, en trappa upp i samma hus på Olofsfors Bruk men man lurar sig själv och tror att genom det korta avståndet kommer flytten att gå i ett nafs. Vilket den inte alls gör utan man bär och bär och bär.

Har ni inte varit i Olofsfors måste ni åka dit. En gammal bruksby som nu är museum och även tillhåll för många konstnärer och konsthantverkare. Jättefina verkstäder och ateljéer finns att hyra för en billig slant. Kolla in www.olofsforsbruk.nu. Jag trivs jättebra med att jobba i Olofsfors och i vinter kommer det att hända spännande grejer här, återkommer kanske om det senare, lite hemligt än så länge.

Fint med forsen utanför

 

Alla fall så har jag nu installerat mig i min nya verkstad och fått det så fint och välstädat. Men känner jag mig själv rätt så kommer röran att infinna sig om exakt 3 dagar, så länge brukar det hålla efter jag städat. Men kanske så kan jag vara mer ordningsam denna gång och plocka upp efter mig. Allt handlar ju om rutiner, nä nu blir det andra bullar,nu ska jag bli mera pedant.

Ordning i hyllan

 

Nu är det bara att sätta igång och jobba med leran, en liten paus i min myshörna först.

 

 

Taggar:,