Favoritplatser

Written by Carolina11. Posted in Carolina Linné

 

Jag har två favoritplatser i världen som jag alltid återkommer till. Den ena plasten är London med allt vad det innebär. Men jag tänker inte skriva om London utan min andra favoritplats – Hällnäs.

Järnvägsstationen i Hällnäs

 

Hällnäs är där jag vuxit upp och varje gång jag kommer dit så blir jag glad och lugn. Hällnäs är allt annat än perfekt men det kanske är en av anledningarna att charmen för alltid kommer att finnas där. Klart att jag är partisk i målet då jag är född här men det spelar liksom ingen roll. Jag vill alla fall ta min chans och puffa allt jag kan för Hällnäs, som jag tror är framtidens by, så pass på, nu ska här puffas:

 

Här finns höga berg, vacker natur, trevliga människor, billiga hus, bra skola, en liten fin matbutik, järnväg med många dagsturer till Umeå eller Lycksele, fin älv, Historieförening, elljusspår, ett gammalt sanatorium, skoterspår, inspiration, renar på vintern, gympa, gungor, Folkets Hus, Växthus, isälvsled, järnvägsstation med museum om sommaren, badplats, fina hus, kuperad terräng, förskola, fotbollslag med fotbollsplan, lekpark, bibliotek, sandstrand, konst, bilverkstad med mera med mera. Skrev jag förresten trevliga människor? Kan betonas ytterligare.

Hällnäsvy

Föresten vill ni se fler fina bilder från Hällnäs kan ni gå in Här.

 

Taggar:, , ,