välkommen eddy!

Written by eddy11. Posted in Eddy

Godförmiddag, Godförmiddag alla pysselentusiaster och kreativitetsnördar.
eddy heter jag och det är jag som ska stå för underhållningen denna vecka på kravallslöjdsbloggen. Kika gärna in den lilla presentationen av mig på första sidan för att få en bättre kik på vem eddy är och för den ännu mer kunskapstörstande kanske det även passar att botanisera lite på min ordinarie blogghörna: http://blogg.passagen.se/eddysblogg

Hoppas att helgen flutit på lika härligt för alla er andra som den gjort för mig. Jag har passat på att hänga med så många av mina vänner som möjligt och hittat på en massa mysiga aktiviteter vilket innefattat allt från en trevlig instruktörslunch på stan till ett par timmar i ishallen. På lördagen vankades som vanligt en liten morgonloppis där jag lade vantarna på en schysst sammetsväska från 60talet och på kvällen begav det sig hem till den ena halvan av min kreativa sticktrojka, lilla anna. Hon bjöd på en tuturiol i indisk kokkonst och sedan stickade vi ikapp för att hinna klart med årets julklappsproduktion. Fast ingen av oss stickade några klappar, utan allt för själviskt stickade jag istället ett par dösnygga sushisockar till mig själv. Och resultatet? Det tänkte jag bjussa på lite senare i veckan, det kan ni ju inte missa.
Näpp, nu tänkte jag faktiskt sätta mig ett varv vid spinnrocken innan fina fröken löwek kommer hit och lagar lunch. Ikväll är vi bjudna på en inspirationsföreläsning av luleå tekiska universitet och sedan vankas det hockeymatch för hela kakan.
Jag är övertygad om att vi kommer att trivas här ihop på kravallslöjd denna vecka så kika gärna in så ofta ni hinner. Det är ungefär lite oftare än ni egentligen vill det =).
Högaktningsfullt, eddy

hemma hos lilla anna i lördags had vi det såhär kreativt och mysigt. alla männiksor borde ha en sticktrojka tycker jag. skaffa er en nu på studs vet ja!

Taggar:,